UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jan 11, 2012

belum menapak, tapi dah terjatuh.

Salam.

Dialog 1 *dialog hanya rekaan semata

Orang tak beriman: Rasa nak bunuh diri je masa jawab exam tadi. huh.

Orang yg beriman: Alhamdulillah.. At least dapatlah jawab sikit walaupun tak dapat jawab semua. huhu..


Paper STAB3013 Biologi Pemuliharan dan statusnya adalah Luar Pusat (LP). Bukan major ye.

Rasa macam dah yakin sikit before nak jawab exam. Tapi bila buka kertas soalan.. rasa nak hentak kepala kat dinding!!!  http://www.emocutez.com

First paper dan first time untuk sem ni *oh.. before ni pun pernah buat lah ye? aku jawab dengan penuh tak konfiden nye sambil hati aku menjerit meronta-ronta,

"tolonglah lulus.. tolonglah lulus.."

Soalan pertama je, dah bulat-bulat 25 markah. Ketuk-ketuk kepala aku nak jawab apa. Soalan 2 pun sama je!!

Tengok soalan kt bahagian B pulak, demm. Lagi rasa nak pecah kepala.

Subjek yg sepatutnya dapat membantu kenaikan pointer, akhirnya hanya tinggal mimpi..

Sedihnyaa.. http://www.emocutez.com     http://www.emocutez.com

4 comments:

Mohamad Ezuan Bin Mohd Saad said...

Niza tak bodoh. (tu ayat aku yg pertama utk ko dan selamanya)
Bukan bmaksud tak dapat jwb hnya bbape soalan dlm exam niza dkira bodoh. tak sama skali.
waima satu paper ko tak dapat jawab pun, ko tetap tak bodoh bagi aku.
sedar atau tidak, kadangkala kita disoal dlm exam ttg ssuatu yg kita tak tahu..sedangkan banyak lagi yang kita tahu tapi tak disoal..jadi la tahzan niza..

fa iza 'azamta, fatawakkal 'alallah..

yakin Allah dah sdiakan ssuatu yg baik kpdmu shbtku..sbb stiap ksulitan,Allah sediakan kmudahan yg sgt dkat dgn kita.itu janji Allah dlm Quran.
c'mon niza!
niza boleh!
UKM! HHOOOHHH!!

hana_aniz said...

ye. Haniza tak bodoh. cuma kurang pandai. :(

terima kasih awan. kamu sahabat yg baik dunia akhirat. moga setiap perjuangan dan urusan kau, Allah bantu dari setiap sudut. moga tak lepas satu pun dari pandanganNya.

aku manusia biasa. banyak khilaf nya. lagi2 aku perempuan. banyak juga yg nk tersentuhnya. haishh.. tapi, apa yg awan ckp tu, semua ada benarnya. insyaAllah aku jadikan iktibar. thanks awan.

awan boleh! ngee~~ cheer utk ko pulak.

Nurul said...

ingt pesann aku ni niza...pointer tak mlambangkn ilmu d dada...ramai orang study utk exam..abes exam trus lupe (tmasuk lah aku)...ilmu bkn utk d lupakn tp utk d amalkan :)

hana_aniz said...

tqah: hikhik. baiklah. :)

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik