UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 24, 2011

sweet and sweaty.

Salam.

Rise and shine! erkk.. Tengah hari sudahhh... Macam awal pagi je. Yelah, kat bangi ni, matahari baru nak mencanak. Itu pun, tak panas sangat lagi. Tadi hujan.

hahaha.

This early morning, sepatutnya ada training. Tapi macam mana entah.. Semua orang macam ignore je. Maybe masing-masing nak balik rumah memandangkan study week dah bermula.

So, kami berenam je yg turun. Aku, Bee, Jijah, Ranau (syazwan), Abe (azhar) dan Shawal. Niat bukan untuk jogging, tapi excited nak main futsal!!

Serius rasa puas. Having fun sungguh lah tadi. Mula-mula main futsal, then end up main bola baling guna bola futsal tu. haaa.. Time tu, memang terasa penat sungguh lah. Ketawa je banyak dari main. Sampai track suit aku terkoyak sikit bahagian lutut. Seronok punya pasal, dah habis main baru perasan.

Tiba-tiba rindu zaman sekolah. Masa kat kampus ni, memang jarang-jarang dapat pegang bola. Time game je lah. Geng nak main? Tak ada. Nada. Kalau ada pun, berapa kerat je.


Itu pun dapat main nih, coz member silat semua jenis yg bersukan. haaa. Memang layan lah. Lepas gian pegang n sepak bola.


Kelmarin pun main futsal lagi. Ajak coursemate semua. Itu pun jenuh nak mengajak coz majoritinya tak suka nak main bola. Diorang bukan jenis bersukan. Tapi, alhamdulillah. Ada jugak sambutannya walaupun 5, 6 orang je yg main.


Part kelakar pada si cik Ya. Dari awal lagi dok complaint2 penat. Padahal, main baru 5 min. Tapi bila setiap kali bola dapat kat dia, haaaa.. Mencecet dia lari bawak bola tu. HAHAHA


Sweet and sweaty.


Aku bukan budak skema. Aku suka main dan bersukan. Aku akan having fun and appreciate every moments yg ada dalam life ni. I live my life to the fullest. 


Walau aku jenis yg aktif, tak semestinya pelajaran aku abaikan. Mungkin aku tak sepandai orang lain. Tapi, insyaAllah.. Aku akan usaha takkan ketinggalan dalam pelajaran. 


Ilmu itu harus sentiasa dicari. Sahabat sentiasa dihargai. ;)




Jijah, Bee dan aku


3 orang mamat tu: Ranau, Abe Yo dan Shawal



the best BFF ever and forever!

















p/s: Abe, minta kebenaran share gambar yg kau upload ye??

2 comments:

abeyoe23 said...

hahaha..adik halal kan akak..

hana_aniz said...

yeyeye!! hahahaha

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik