UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 23, 2011

blogwalking

Salam.

Blogwalking adalah rutin biasa yg blogger selalu buat kan? Aku pun macam tu.

Seronok blogwalking ni, kalo jumpa teman blogger yg entri nye best, singgah lama-lama sikit. Sama gak kalau jumpa blogger yg kurang aku ber'kenan'.

Nama blogger tersebut dirahsiakan. Umur? Sekarang tengah excited dengan result PMR dia kot. Entah. Idok ler teman tau.

Bagus budak ni. Motivasinya tinggi. Comel pun comel. Ayu je dia bertudung. Tapi yg tak boleh blah.. Time aku godeh-godeh blog dia, aku terbaca wishlist yg dia buat n letak pada sidebar belah bawah.

Nak tahu wishlist dia apa? Sepertimana aku cakap, bagus budak ni. Motivasi dia tinggi. Demand nya pun boleh tahan. :)




Pehhh. Hebatkan wishlist dia? Aku kagum kat semua wishlist dia. Paling kagum wishlist dia no.3. Walawehhhh. 'Bagus' budak ni!! hahaha.

At first aku terbaca, aku cakap dalam hati,

"hamboiii!! kecik-kecik pun dah pandai berboipren-boipren ke?"

Dapat pulak, semua wishlist dia tu, yg no 3 je bertanda. Means, wishlist kira cam terkabul la kan. alahaii.. adikku sayang...

Aku pun teringin lah buat cam tu. Wishlist aku:

  1. Konvo dengan keputusan yg cemerlang
  2. Banglo
  3. Suami
  4. Superbike 
  5. Anak ramai. *anak buah je. eh eh. ;p

Tergeleng-geleng kepala aku.

Beza betul budak-budak zaman sekarang, dengan budak zaman dulu kan? Budak sekarang terlalu open. Tak ada segan-segan dah. 

Niat tu macam terlencong sikit je?? *garu kepala

Then, baca entri. Kebetulan pulak entri dia cerita pasal boipren dia baru dapat tu.

Sekali lagi, bagus budak ni. Kecik-kecik dapat dah jodoh. Alhamdulillah..

Dia kapel dengan boipren dia hanya berkenalan melalui fb. Macam mana boleh kapel. Dia tak kenal budak laki tu, tp dia asyik termimpi-mimpi sepanjang seminggu tu. Then, bila budak laki dalam mimpi dia approach kt fb, add jadi kawan. 

haii..

Tang perkenalan tu, memang bahaya.

Moralnya: ibu bapa harus pantau aktiviti anak-anak semasa menggunakan internet.

Bahaya. Bahaya.




No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik