UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Oct 22, 2011

bengang tak tentu hala

Salam.

Ramai dah tengok movie Real Steel lakonan abang tough aku tu kan?? klik [sini] untuk review.

Movie tu sangat best kan? kan??

Aku tahu sangat best.

Ramai kawan-kawan aku dah tengok. Aku je tak berkesempatan lagi. Patutnya dah dapat tengok dah, tapi sebab seseorang yg dok komen movie tu kurang best dan slow, plan tengok movie Real Steel terus bertukar tengok Three Musketeers.

Bengang bengang!  http://www.emocutez.com

Nasib baik movie Three Musketeers tu best! Tapi pokoknya, aku tetap rasa bengang!

Bengang sebab apa?

Bengang sebab ada orang dok komen tak best kat movie yg aktor tough aku berlakon. pehhh. Sentap je.

haih.

Sabar sabar.

Kalau tak suka tengok movie action macam tu, jangan di tengok! Lepas tu, boleh pulak komen tak best...  http://www.emocutez.com

 eh eh.

Yg kau nak bengang sangat ni, nape Haniza. Sekeh kepala nak??

heeeeeeeeeeee.


http://www.emocutez.com


ok. Tak bengang dah.

2 comments:

Farhan Ismail said...

haha.. motif!!

hana_aniz said...

hahaha. nak lepaskn sakit hati.

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik