UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 27, 2010

Photo Contest: My bestfriend forever!!


Ok. Ni photo contest yg aku join. 
Korang nak join join, leh [klik].
Semua syarat-syarat nya ada disitu.



The Extremez Gurlz!!



hohoh.. Nama geng aku tak boleh blah kan? well.. Semuanya extreme, energetic dan active! Of coz. ngeh~ Tapi 3 orang yg tiada dalam gambar ni. huhu... Mereka buzy. So, tak dapat join beraktiviti bersama.

Best buddies aku dari form 1 sampai la sekarang ni. Dan insyaAllah selagi hayat dikandung badan.

ok. Ini soalan yg ditanya oleh Cik Siti Manis:


1. Mula berkawan sejak tahun berapa?

 Since tahun 2003. Form 1 di MRSM Pasir Salak.
        
2. Kenapa anda rasa mereka BFF anda?

Kami ada banyak memori bersama. Bukan setakat gembira, tapi segala macam. Dan kami sangat    memahami antara satu sama lain. Sering bermuhasabah kalau ada berlaku salah faham. Walaupun personaliti kami sangat berbeza tapi kami 'satu kepala'. huhu~ Rindunya kat diorang!!


sebahagian sahaja. ada lagi..



p/s: Nak tahu lebih lanjut pasal geng aku?? klik [sini]. Confirm best.

2 comments:

Siti Noraisyah said...

cantik gambar, pandai edit ea.. ^^
Thanks for joining n gud luck k!

hana_aniz said...

hehe. thanks cik siti! ^^

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik