UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 8, 2010

Mothers with their babies part 2 - ibu susuan@ibu tiri

Salam.

Da tengok entri pasal Mothers with their babies part 1?? Kalau belum, tengok [sini]. Then, baru leh proceed entri ni. Kalau tak, tak best!

Bila tengok cerita kat tv, mesti dipaparkan watak ibu tiri seorang yg jahat. Contoh cerita Snow White, Cinderella, drama Indonesia dan etc. Anak tiri didera, dihina, dipijak.

Tapi..

Kalau dalam kes ni, macam mana pula??




mami, nganga besar-besar.


"habis madu, sepah dibuang. huhu..". kata little chicken
lenanye puppy tu tidur. sehangat pelukan mama. huu~


cub 1: macam mana kita boleh dapat ibu b@b*?
cub 2: entah. kita salah masuk sangkar kot.
kahkahkah!


"bulumu yg lebat, melenakan tidur malamku, ibu."
hihi


apa jelir-jelir lidah? weekkk kat dia.
haha


ada sama rupa macam mak anjing saya tak?


anak kancil dgn mak dog


baby arnab, puppy n kittens.


anak kancil da beso sket.


errrr.. konfem HARAM disentuh.


peehhh.. baby tupai dgn mak dog.


kalau dekat zoo foreign country, ini perkara biasa.


baby tupai yg tak padan dengan kecik nya, berebut susu.
hahah


ini pun perkara biasa.




Haiwan tidak pernah membezakan anak-anak yg disusukannya. Akan dijaga, ditatang dengan baik sampai besar. Tapi, kenapa ada manusia yg tidak pernah menikmati kasih sayang seperti tu? huu~

Sesungguhnya, rasa kasih dan sayang itu meluas. Thank you Allah.

Hidup rasa indah dengan aturanMU yg menakjubkan. =)

SubhanAllah!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik