UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 26, 2010

kisah cinta mereka. sweet!!

Salam.

Hari ni keluar alamanda dengan geng silat. Ada setengah yg tengok wayang n ada yg tak. Aku tak tengok wayang. Tak jadi. So, window shopping je. Tapi dapat la gak beli sandal ladies buat pakai pergi kuliah.

On the way balik..

Coach aku ada kongsi satu love story dia dengan wifenya. Aku la yg dok semangat suruh coach cerita. Nasib baik sporting. Love story mereka... sweet! Bagi aku sangat sweet. Dan aku rasa major girls akan cakap sweet kalau dengar dia cerita. Boys? I don't know. Rasanya bagi diorang, biasa je kot.

mmm..

Masih ada lagi ke lelaki yg sanggup buat cam tu kat zaman serba canggih ni? Sanggup kejar bus yg dinaiki orang yg dicintai dalam keadaan hujan renyai-renyai demi segamit lambaian?

mmm..

Masih ada lagi ke perempuan yg berani tinggalkan nota cinta dicelah-celah motor kesayangan orang tercintanya demi secebis perhatian??

haih. *sigh



Ridiculous. Aku tak akan jumpa dah situasi cam ni da kot. Zaman sekarang ni, lelaki kurang sensitif. huh.

Oppss!! Sorry guys. Tapi.. memang betul la apa yg aku tulis kan?





6 comments:

cleo said...

niza!!! waa....so suwiiittt......huuu

Pejalan Kaki said...

jarang2 jumpa...tp masih ada~ =)

Hans asaktor said...

haha.... kisah ko plk bile??

Cik Nin said...

yup2. stuju. k.nina pn tgh geram dgn org yg bernama laki yg kurang sensitif nih. huh!~

hana_aniz said...

cleo: huhu. sangat.

pejalan kaki: ada ke? mmm.. mungkin. jarang2.

hans: aku?? hahaha. tak tahu la weh! ;(

cik nin: kasi tumbuk sket laki cm tu. huh. geram.

habibah said...

uik..aku setuju tang lelaki kurg snsitif...dorg pn payah nk anggp bnda tu srius..hoho

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik