UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 10, 2010

Despicable Me

Salam.



Baru je habis tengok movie kartun Despicable Me. 5 stars aku bagi untuk cerita ni! Sangat best, kelakar dan cute!!

hahahaha.

SuperBad. SuperDad. yeah!

3 budak perempuan yg kecik tu serius sangat sangat comel. Morga (sulung), Edith (tengah) dan paling paling comel, Agnes (bongsu).





Siapa yg belum tengok cerita ni, silalah tengok. Sangat kelakar. Tengok si Agnes cakap-cakap dah rasa sangat kelakar. Dan dia sangat comel! Apa yg dia buat, cakap, cukup buat aku rasa sangat sangat geli hati. Lagi-lagi part bawah ni.

"Does this count as annoying??"
Sumpah sangat comel bila dia tepuk-tepuk pipi dia! hahaha.





Mr. Gru yg bajet the greatest villain ni, sebenarnya sangat penyayang. Watak dia sangat kelakar. Hati yg keras boleh dicairkan dengan kehadiran 3 orang adik-beradik tu. haha.





"Will you read us a bedtime story?"


SuperDad. yeehaaa!






Highly recommend. Jangan lupa tengok! Sumpah korang tak menyesal tengok cerita ni. *khas pada siapa yg belum pernah tengok.

4 comments:

cleo said...

tengok! tengok! dan tengok lagi....!!!

hahahahaha

i really like lah.. XD

Anonymous said...

AK DAH TENGOK! AK DAH TENGOK! YAY!!! hehehe
klaka citer dier..sweetttt
~lilix

ecah said...

hui tengok lah rapunzel pulakk!

hana_aniz said...

cleo: hoho.. sama la kita.
lilix: muahahahaha. sweet giler kn??
ecah: da tgk da!! best2!!

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik