UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 19, 2010

Cameron Highlands

Salam.

Lama dah tak update. Banyak mende aku nak cerita n kongsi. Tapi.. Asal taip je aku backspace. Asal taip je aku delete. Ateee.. Nak ceghite cam gane tu? Adehh..

Aku rasa ramai ngah dok santai-santai kat rumah. Yelah. Musim cuti sekolah. Kebetulan pulak, majoriti student IPT pun cuti. Ada juga yg pergi holiday.

Haa.. Siapa ada plan nak bercuti ke Cameron Highlands, jangan lupa bawa payung n baju tebal-tebal banyak sikit eh. Serius kat sana sangat sejuk time malam-malam. Kabus time pagi n petang pulak, sangat tebal. Seronok memang seronok. Dapat pulak time sejuk tu pekena ubi madu rebus yg panas. Fuhhh! Syok!

abaikan manusia tu. tak ada kaitan pun.
*gambar dr google

Tapi bila hujan, semua aktiviti agak terbantut. Nak main lompat-lompat atas replika sayur-sayuran yg besar dekat taman permainan di Tanah Rata time petang-petang pun tak kesampaian. Jalan-jalan kat pekan Brinchang pun jadik tak best. haih. *aku baru je pergi 2 hari yg lalu.

Emm.. Sok nak balik Bangi dah. huu~ Rasa cam sangat malas. adehh..

Oh, ya. Tahniah buat Coach Along (coach silat seni UKM) yg bakal melangsungkan perkahwinannya yg pertama di Manjung. ececehh.. Perkahwinan pertama! haha. Macam akan ada perkahwinan yg kedua pula. Eh eh. Aku tak maksudkan begitu. hoish. Moga ALong berbahagia dan pernikahannya diberkati oleh Allah swt. Amin. BarakAllahu lakuma...

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik