UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Nov 21, 2010

training.

Salam.

Safely arrive at UKM. huu~~

Sekarang ni, fokus aku pada training dan kerja post Komunikasi dan Hubungan Luar demi semata-mata meriahkan, megemilangkan, mermartabatkan sukan pencak silat yg bakal diadakan awal tahun 2011.
Festival dan Kejohanan Pencak Silat Taming Sari III Terbuka IPT dan Jemputan Antarabangsa UKM 2011.



Bunyi event sangat grand kan? Memang sangat sangat grand ok! Sampai aku naik cuak. Adehh.. Kejayaan event ini terletak pada semua MT Taming Sari 3. Aku adalah salah seorang nya. Kami lah atlet, kami juga urusetia. Ada juga dibantu oleh ahli-ahli kelab Pencak Silat. Thanks to them kerana bagi komitmen. Really really apreciate it. Thanks juga pada yg bagi sokongan. :)

Training. Training. Training. Tak mahu fikir pasal studi lagi. Dalam kepala otak aku sekarang ada benda tu je. haha. Bagus giler kan? saje nak motivate diri sendiri. huuu~

lepas training utk MASUM yg lepas


So, atlet silat UKM! Bersiap-sedialah anda untuk berjuang di gelanggang silat seni mahupun silat olahraga. All the best to you guys. Kalau ada semangat dan komitmen, kejuaraan itu tidak mustahil untuk dicapai. InsyaAllah. Apa-apa pun berusaha sehabis baik. Sebanyak mana and sefokus mana kita training, itu mencerminkan permainan kita nanti. Faham kan?


huu~ Malasnya..

5 comments:

cleo said...

huuu...gudluck tuk niza n smua..minta maaf xdpt byk tolong niza, dont u ever give it up kay?

btw, insya-Allah mgu dpn org dtg join training, n blh la siapkan sma2 kerja2 kita utk TSII kay?

kim slm kt abg man n smua yg dtg pkmpgn..pjg umur kita jmp..hehe

Hans asaktor said...

paham3....
hoh!!!!
makin semangat ni...esok ptg dijangka sampai ukm..
tp next week bru leh folo training pg n ptg.. kna gnti keja dlu disweek..huhu...
chaiyok!!!

hana_aniz said...

jijah: cepat balik! huhu. I need u!

paan: hehe. gud!! cepat2 abihkn keje. leh kita jog pg2.

FangJoker said...

ganbate.....

hana_aniz said...

thanks fidzul. ;)

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik