UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Nov 10, 2010

Tired of waiting for you

Salam.

Jangan salah faham dengan tajuk ye? hahaha. Ni tajuk lagu je.

Aku dah start jadi angau balik dengan Korean band skang. Wuu~
Mereka sangat style~~
Ok. Sorry. Mood gedik aku hari ni sangat tak boleh nak control.. huu~

Tapi mereka sangat-sangat! Geram geram. hahahaha. Paan confirm sangat menyampah sekarang ni kalau dia baca entri ni. wekk! =P

Apa yg bestnye dengan artis korea? Mmm.. Girls.. Sebab apa ye kita suka mereka?? Mereka pandai menari! Haristyle dan fesyen mereka up-to-date. Perfect body shape. erkk.. Dan obviously la mereka sangat hensem. or should I say.. hot??

Aku minat je ok? Tak ada lah obses sampai sanggup perhabis duit beli album diorang. Download sudehhh.

Lagu yg berkumandang kt blog aku sekarang dinyanyi oleh group 2PM. huu~~

2PM
cuba teka. antara sume ni, aku paling suka sape? hehehe..


leh tengok klip video lagu tu kat [sini]

1 comment:

cleo (クレオ) said...

ngiahahaha....tidak dinafikan lagi..paan sungguh akan mngutuk sesungguh2nya niza....hahahaha

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik