UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Nov 9, 2010

sentap

Salam.

Terasa nak luahkan semua benda kat sini! Mencarut, memaki, mengutuk.. apa lagi?? Segala lah!
Terasa nak robek dan lapah-lapah hati aku ni. Tak payah rasa sakit langsung! Senang tak ada hati ni. Tak payah nak ada perasaan. huh.

Tapi aku takkan buat macam tu.
Betapa masa sudah mendewasakan aku.
Betapa Allah dah kurniakan hati yg sihat pada aku.
Dan betapa harus aku rasional sebagai seorang manusia yg diberi akal dan fikiran oleh pencipta.
See??
Am I just too good to be good.

Ada bunyi macam berlagak tak?
haha! Ada kan?

Siapa tak kenal Haniza. Haniza yg berlagak! Dan sangat riak orang nya. So, better for you guys stay away from me if you dislike my attitude.

mmmm..

Bila fikir balik, mungkin perkara ini berlaku kerana kesalahan yg aku cipta sendiri. *sarcastic
Then, it is fine. To those yg berkaitan, I am really sorry. but the truth is, hati aku dah tercalar. Dan mungkin sukar aku nak berhadapan dengan korang. mmm.. Aku rasa korang pun macam tu gak kan? So, fair lah. =)

Apa-apa pun, terima kasih kerana pernah memberi ruang dan peluang. Really appreciate it.

Thanks juga buat hati aku tak tenteram jawab exam. Keluar sejam lebih awal dari waktunya. Tak pernah sehidup aku buat macam tu. Tapi, sekali-sekala best gak! hohoho.

mmm. Ingat nak pergi swimming. Tapi, tak ada geng pulak. Tak apalah.



semestinya.. aku. proud to be malaysian! hakhak
peace no war bebeh!

3 comments:

Anonymous said...

niza, kenapa seyh? huhu..xpe2 fokus kt exam dlu..~lilix

cleo (クレオ) said...

lax gurl...sori ye xdpt tmn swimming..xap,insyaAllah pasni kita gi air terjun ye? =)

chaiyok esok!!

ShaHiRah HayAti said...

naper ni niza???? mcm ada mslh besar jek??? gud luck utk exam esok tau..jgn marah2 tenangkan hati ok..

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik