UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Nov 4, 2010

haih. *sigh

Salam.

Ni bukan entri yg sebenar yg aku nak post kan dekat sini. Ada lagi satu. Hampir backspace je semuanya. Tapi, aku save as draft dulu. Kot-kot terbuka hati aku nak post nanti. mmm..

Pernah berada dalam keadaan dilemma? Mesti pernah. Manusia. Siapa je tak pernah. Betul tak? Dan aku banyak mengalami dilemma sejak sebulan yg lalu. Alaa.. bukan setakat sebulan yg lalu. Tapi dari kecik pun ada. Bukan pada satu perkara je. Banyak. Hal pelajaran, silat, kawan-kawan, kemelut jiwa,hati.. dan macam-macam. *sigh

Yela.. Itu semua bulatan hidup.

*sigh
Banyak dah mengeluh. Pendek hayat aku. Aiyoo.. Istighfar.


ada kaitan? hahaha.

Moga diberikan petunjuk olehNya.. Amin.



problem is solved. hahaha
jangan tiru gaya ini.







p/s: credit to Farid untuk lagu ini. thanks. =)

3 comments:

♥ kyu said...

keke kyu lagi banyak dilema sepanjang tahun 2010 nie ;)
tp dilema tu membuatkan kita matang dalam setiap pemikiran kita. haha ok ape kyu repek nie..

nani said...

hai cik adik...any probs?msg me k,klo niza rase perlukan bantuan...heee...cm talian hayat lak..

hana_aniz said...

kyu: betul apa yg kyu ckp. huuu..

kak nani: x nak btau by fon. nk jumpa dpn2!

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik