UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Mar 7, 2010

Ngee~

Ngee~
Melepak-lepak kn diri di bilik Atiqah..
Bosan kat bilik coz roomate buzy dgn meeting dinner.
Pas tu, try nak siapkn titas. Huh! Blur.. So, p bilik tqah, mintak tolong dia. Sangat senang!! Hahaha..




Hihihi.. my place melepak-lepak.


Tiqah yang buzy dengan YM nye..



Layan citer hantu korea di tengah-tengah malam gini. Huuuuu~



Bergelimpangan dengan assignment..



Ribena yang setia menemani!! Sedap!!



##################################################################


Haa.. Ada terbaca blog membe tadi.. Sori, babe.. Aku cakap pasal blog ko. Tapi jangan risau!! Tak detail. Dan tak memburukkan. Cuma terusik dengan kata-kata kau.

Sebab saya bukan awak punya
Awak pun bukan saya punya

Huuu.. Serius.. Aku pun pernah mengalami apa yang ko rasa. Dan tak mustahil aku cakap kalau ramai yang mengalami perasaan tu. Hihihi.. Terasa sangat kelakar cakap macam ni. Luaran hanya gadis biasa. Dalaman? Mak ai... Gadis jiwang!! Hahaha.. La tazhabin.. Dan aku suka ayat ko..

Simple girl n always in love~

Aku tersenyum bila terbaca. hahaha.. Sesuai dengan karakter ko yang sangat happy go lucky tu.
Juz that.. I wish all the happiness, joy and love that you can wish! Amin.. Insya-Allah..





p/s: I live my life to the fullest!! So, aku akan try buat yang terbaik untuk diri aku. Dan terbaik untuk orang sekeliling aku, khususnya family ku terchenta..







1 comment:

cleo (クレオ) said...

salam

hihi...cemana citer tuh..?pening kan...? paham x ending tu..? hihihi

go go chaiyok...!! moga ribena tu sentiasa setia menemani smpai abes esemen...hihi

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik