UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 30, 2009

Rindu..


2 posts for a day!
Macam da tak ada kerja je aku ni..
Nak mengelak mengantuk sebenarnya..
Huu.. huu..huu..

Damn serious.. rindu zaman sekolah dulu. Lagi-lagi masa kt PS..
Rindu kat cikgu..
Rindu kat ustaz..
Makcik cleaner..
Mak cik kafe.. (anak sedara dia sekali. Hikhik..)
Lagi rindu kat kawan-kawan n warden..

Rindu kena kejar dengan ustaz n BWP masa fly gi belakang koop..
Rindu panjat bukit belakang masa rowcall..
Rindu berlari bersama girls batch form 5 06/07 pusing maktab bawak bantal pink.. (denda coz bilik tak kemas. kantoi!!) hahaha..
Rindu kena denda junjung baldi sambil lari keliling maktab coz buat bising..
Rindu kena denda wat aerobik depan surau kul 2 pagi!! siap kena buat solat taubat lagi kot!! Hohoho.. Sape yg kena jadi co-ordinator? Aku kot!! Dengan seluar pendek nye...
Malu beb malu.. Nasib baik girls jek..
Rindu kena solat taubat lagi coz solat subuh tak turun ke surau. Adoi.. Masalah perempuan la ustazah.. Again.. Aku pulak yg kena jadi imam. Tapi, serius...Seronok.. Ada gak pengalaman jadi imam. Even hanya waktu denda je..
Hahahaha...
Rindu kena denda cabut semalu kt padang coz terkantoi pulak tak turun subuh lagi..
Rindu bagi tazkirah mengenai 'cinta dan waktu' kat surau waktu inspection besar-besaran.. (memenuh permintaan ajk surau yg kehabisan idea utk menenangkan budak-budak.. betapa beraninye aku..)
Rindu jadi 'star' netball... Zaman kegemilangan kot..
Rindu dikenali oleh senior, junior n warden coz jadi budak paling nakal n budak yg suka main-main..
Hahahaha...
Rindu kat 'da extremez girlz!
Rindu kat segala apa yg berlaku sepanjang aku menjadi student Maktab Rendah Sains MARA Pasir Salak!!!!!!!!!!!!!
Da tak tersenarai kat sini. Banyak sangat....

Even aku ada memegang sedikit rekod buruk dalam kalangan warden.. Aku tak kisah kalau itu saje cara untuk mereka mengingati aku. (aku serius nakal giler masa kt sekolah... Tapi, tak adalah kena gantung or buang sekolah ke.. uish... tu jahat tu. bukan nakal...)
Sampai sekarang diorang ingat sape aku..

Yang paling bez..
Bila ada dedication..
Lagi -lagi kalau Friendship Day.. Graduation Day..
Mesti dapt coklat n bunga!
Waktu besday dapat t-shirt!!
Hahahaha..
Yang tak leh blah..
Junior yg bagi..
Syok.. syok..

RINDU... RINDU... RINDU...



sempoi...


Futsal aje..


My geng.. Always n forever.. The Extremez Girlz.. Sape tak kenal kitorang kt PS? tanya sikit?!




Masa Form 2.. Muka baik je...



Kemenangan itu milik kami...





5 comments:

Siti Nurnasihah said...

niza!!! mke nerd siot tym form 2..hahahaha..mke yg sgt x seswai dgn perangai yg mcm antu..hahahaha..:)

ieda said...

rindu jugak! :D

Hana_aniz said...

hahahaha.. tu la.. penyembunyian identiti disebalik wajah yg naive!

rindu kn syeeda?..
huhuhuhu....

amirah said...

rindu!

hana_aniz said...

rindu juga! ;)

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik