UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Dec 22, 2009

Oh Penyakit maluku..


Sejak beberapa hari ni, aku ada perasan sesuatu tentang diri aku..

Jeng jeng jeng...

Hahahaha...

Nak tau apa?
Aku tak suka ditenung dan menenung!!
Eh, eh.. ada ke perkataan menenung?
Ah.. biarlah..

Sekarang ni, bila aku sembang-sembang tak kira la LELAKI ke..
PEREMPUAN ke.. Mesti aku tak boleh pandang straight terus ke mata that person..
Huh..
Nape ek?
Bila borak-borak je..
Mata aku melilau sekeliling muka orang tu je.. Tapi bukan terus pada mata orang tu..
Aku rasa macam segan dan malu pun ada...
Huhuhu..
Tak best la cam ni!!
Tolong!!
Tak ada feel aku nak menyembang...
Adoi..

So, bila rasa nak sembang je, aku mesti cari excuse untuk mata aku..
Hahahaha..
Lilau sana..
Lilau sini..
Lilau situ..
Tapi bukan pada mata dia!!

Pas tu, aku try la surf internet.
Kot-kot ada penyakit untuk simptom aku ni..
Hui..
Dan apa yg aku jumpa...

RAHSIA DI SEBALIK GERAK LAKU

1. Memandang kita, tetapi tidak pada mata (tetapi dia memandang dahi, dagu, hidung atau leher kita) sewaktu kita bercakap

Penjelasan: Ini bermakna dia berminat, tetapi dia seorang pemalu. Perasaannya tidak selesa. Dia tidak relaks.

Nak tau gerak laku selanjutnya... klik link ni


What??
Aku pemalu ke? Oh.. pemalu rupanya..
Diri aku sendiri pun ada rasa malu walaupun bukan malu sepenuhnya.
Huh??
Aku pun tak faham..
Hohoho..

Itu je lah yang aku nak omelkan..
Wee~


5 comments:

Siti Nurnasihah said...

btol2..ak x ske ditenung dan merenung stret away kt mata owg yg ak sdg brcakap..tp ak try jgak tgk..kalo da malu sgt, ak tgk bwh..konon2 bc msg..pgang sumthing..hehehe..:)

Hana_aniz said...

hehehe..
sama la kita siha!!

asaktor lemodasa said...

lpas ni leh r ak tenung ko...hahahahaha....

Hana_aniz said...

ko jgn paan..
nnt nadrah marah aku..
haa...

asaktor lemodasa said...

nadrah marah ke???
hehe...
*smbil tonyoh2 jari kt meja...*

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik