UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Nov 13, 2009

Enjoy!!

Great!! Hahaha.. Tersangat la lega bila da habis exam ni. Stress pun hilang. Bangun pagi pun jadi begitu nikmat. huhuhu... Selesai je exam Biologi Sel 12.11.2009 yang lepas, aku dan member-member pergi enjoy kat mid!! Hahaha!! Giler sakan r. Malam baru balik. Aktiviti yang paling banyak kami buat, snap pictures!! hohoho... Really enjoy it!

But the worst is... Duit mengalir macam banjir! Ya Allah.. Keborosan telah berlaku di situ. 3 hari berturut-turut aku keluar. 1st day wih roomate, Firda n my neighborhood. Sabariah dan Farah Aqilah. Firda dia ada date. So, juz 3 of us yang have fun. But, should be ada lagi sorang. Siti Nurnasihah. Tapi dia tak dapat ikut atas sebab-sebab tertentu.

2nd day hang out dengan Maziah pulak. Best friend ever. hehehe.. Banyak benda yang kitorang sembangkan. Yelah, lama bebenor tak jumpa. Habis je main futsal after SPM, terus da tak jumpa. Masing-masing bawak haluan sendiri. So, da jumpa..Apa lagi? Gosip r! Hahaha..

Last day, date with Afiq Faisal. Hehehe.. Juz boyfriend. Dia belanja aku tengok wayang cerita Phobia. Huhuhu... Tak takut langsung. Cuma banyak terkejut dan GROSS! Erk! Tak mahu komen. Pergilah enjoy sendiri ek? Afiq juga belanja makan kat Restoran Kanna curry House. Dan sanggup menghantarku pulang semula ke kampus. Thanks to Afiq!!

Ni lah memori yang akan aku cerita kat cucu cicit aku nanti. So much fun, love n doing good stuff. So, selagi Allah membenarkan kita rasa nikmat-Nya kat Bumi ni, nikmatilah sebaik-sebaiknye. Tapi biarlah berpada-pada. Itu moral yang aku dapat sepanjang 3 hari dok berkampung kat Mid Valley. Enjoy leh je. Tapi ingat, ada 'mende' lain yang lagi enjoy tengok kita enjoy.. Hehe.. fikir-fikirkan la..




Pictures 1st day hang out:


kat depan lovely lace. posing skema..




kat Isetan.. hehehe.. shopping jap. tapi bukan beli baju tu pun. juz try.




texting sape tu??




sempat je snap.




huhuhu.. try to dive in actually..





hahaha.. tak tahan gelak punyer pasal trus jadi hodoh gambar.





haus doh..




hahaha.. giler kejap.




Sabariah: Love peace no war.





My new handsome guy. Hahaha...




Baju tak cantik. Mahal je lebih...




Cowboy girl.




Ngee~




kat food court.




da penat da... Terpaksa tukar train kat stesen Kuala Lumpur coz kat mid n KL central ramai giler orang..

Banyak lagi pics sebenarnye. Tapi cukup-cukup lah tu. hihihi...

2nd day

3rd day..

no pics..






2 comments:

OrEnTaLeZ said...

camBes gliew tgok..ngee. bkn nak ajak~ hehe =))

Hana_aniz said...

haha.. tak pe.
lain kali kita ajak ok?

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik