UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Aug 4, 2009

Mengimbau masa lalu...







Rindu... rindu sangat... huhuhu... betul la ckp orang, zaman persekolahan la paling bez... zaman universiti?? hui... tak tahu la aku... rasanye biasa je. tak ada apa-apa yg istimewa pn. maybe coz diorang ada pakwe or makwe kot. tu yg dikatakan kan best.. hahaha.. biarlah.. asal diorang bahagia. zaman u banyak mende la yg nak kena buat. aku ni dahla jenis yg pemalas. so, in conclusion, zaman persekolahan la paling aku suka! lagi sekali, PALING AKU SUKA!! sebab apa?? aku ada ramai kawan yg baik dan sporty! hohoho...



bila ingat balik zaman kt maktab, banyak ranjau nye aku rasa.. yelah, aku kan boleh dikatakan feymes gak la dikalangan cikgu n junior. hehehe... sebab apa? tak yah la aku citer. hanya yg tahu je tahu. faham? buat-buat la faham... tp, yg pastinye, bukan mende yg jahat or tak senonoh tau!! aku budak baik tau! hehehe..


paling best kat sane apa ye?? hahaha... banyak kot!! yg paling bez waktu2 genting cam spotcheck ke.. kena marah ke.. even perkara2 tu yg paling aku benci masa sekolah dulu.. tp kan, bila da besa da lain. sape yg tak pernah rasa kena hukum ke, denda ke, lari keliling sekolah sambil junjung bantal warna pink (masa form5. hahahaha... lawak betul!!) n macam-macam la.. memang dia seorang yg rugi. so, moralnya, jangan jadi bdk nerd or skema or pasif. hidup kena ceria n aktif!!! kerugian kepada anda yang sangat SKEMA tau tak?!!! aku tak suka budak skema. tp, aku kawan je dengan sesiapa. hehehe... saya kan friendly je orangnye... hihihih...



bagi apa yg penting masa dekat sekoah dulu, adalah kawan-kawan yg sehati sejiwa. aku ada sahabat-sahabat itu... huuhuh... betapa rindu nye aku pada mereka!!! mereka lah sahabat aku yg insya-allah aku takkan lupakan..



mereka. lelaki. sengal-sengal belaka..


No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik