UPDATE

i'm not beautiful like you. i'm beautiful like me.
Ya Allah. If I am to fall in love, let me touch the heart of someone whose heart is attached to you.” Aameen

Search This Blog

Jul 16, 2009

My Boyz, My Heroes... DONG BANG SHIN KI!!!!


DBSK??!! sape kenal??? huuuu~~~ mesti ramai yg kenal punya la!! Mula-mula aku tak cam diorang langsung. tapi sebenarnye k
an, dari aku form 4 lagi da pernah tengok diorang kat astro. jodoh kan??? hehehe... itulah mereka yang hensem... pastinya, semua perempuan takkan tak tengok lah!!


XIAH JUNSU

mamat yg paling aku suka!!! dia cute kot... tp selalu kena buli dengan group member dia... antara sume, xiah adalah group member yg pertama join bidang nyanyian. kecik-kecik da start menyanyi n menari. so, xiah da terkenal dulu dari member nye yg lain.

XIAH JunSu
Stage Name?: XIAH | Xiah JunSu
Real Name: Kim Jun Su (김준수)
Birthdate: December 15, 1986, though his parents registered him on January 1, 1987
Birthplace: Gyeonggi
Height: 178 cm
Weight: 63 kg
Blood Type: B
Hobbies: Piano, soccer
Specialty: Singing, dancing
Position: Middle high vocal




HERO JAEJOONG

mamat yg menjadi kegilaan rama wanita asia. tak percaya?? percayalah!! dia top vokal dlm kumpulan dbsk ni. dan jaejoong ni ada tubuh badan yg seksi. phewwittt!!!

HERO JaeJoong
Stage Name?: HERO | YoungWoong JaeJoong
Real Name?: Kim Jae Joong
Birthdate: January 26, 1986
Birthplace: Chungnam
Height: 180 cm
Weight: 63 kg
Blood Type: O
Hobbies: Playing computer games, listening to music, playing the piano, composing, cooking
Specialty: Singing
Position: Main vocal



MICKY YOOCHUN

mamat ni yg paling aku tak suka pada mulanya.. aku ingat dia tak hensem.. tapi, bila lama-lama tengok... hehehe... falling in love la pulak... bagi aku, micky ada suara yg unik. entah tak tahu nape, sebenarnya aku minat suara dia..

MICKY YooChun
Stage Name?: MICKY | Micky YooChun
Real Name: Park Yoo Chun
Birthdate: June 4, 1986
Birthplace: Seoul
Height: 180 cm
Weight: 60 kg
Blood Type: O
Hobbies: Composing music/lyrics/rap, piano, RC(RCcar driving, tuning)
Specialty: Singing, composing
Position: Middle low vocal


U-KNOW YUNHO

dia la leader dbsk group. memang sesuai la dengan orangnye. for me, dia ada aura yg tersendiri. paling penting, dia memang cukup pandai menari! wow! antara semua team member, dia ada ciri-ciri lelaki idaman aku... hehehe.. dia suka sport, aku pn sama. dia suka naik motor besar, hui... aku pn suka (even tak pernah merasa bawak pn).. kikiki...

U-KNOW YunHo
Stage Name?: U-KNOW | U-know YunHo
Real Name: Jung Yun Ho
Birthdate: February 6, 1986
Birthplace: GwangJu
Height: 184 cm
Weight: 66 kg
Blood Type: A
Hobbies: Music, reading, playing sports, composing music
Specialty: Dancing
Position: Bass vocal


MAX CHANGMIN

mamat ni lah team member yg paling muda. dan orang pertama yg aku minat lepas tengok mv mirotic diorg. apa yg paling suka tentang changmin adalah suara dia bila dia tarik lagu. specially masa nyanyi lagu rising sun. fuh... bergaya betol!!

MAX ChangMin
Stage Name?: MAX | ChoiKang ChangMin
Real Name: Shim Chang Min
Birthdate: February 18, 1988
Birthplace: Seoul
Height: 186 cm
Weight: 61 kg
Blood Type: B
Hobbies: Music, singing, eating
Specialty: Singing, dancing
Position: High vocal




No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Yang menarik